La Pastisseria Trias de Santa Coloma de Farners guanya el premi al Millor Xuixo del Món
- televisiolaselva
- 2 abr
- 1 Min. de lectura

Santa Coloma de Farners ha estat testimoni d'un gran èxit gastronòmic gràcies a la Pastisseria Trias, que ha estat coronada guanyadora de la cinquena edició del concurs El Millor Xuixo del Món, celebrat recentment a Girona. En només 10 mesos d'activitat en l'elaboració d'aquest popular dolç, la pastisseria ha vist un increment espectacular en les seves vendes, passant de produir 15 xuixos per setmana a més de 1.500.
Aquest notable creixement ha estat possible gràcies a la dedicació i esforç de l'equip, que ha adoptat noves metodologies per satisfer la creixent demanda. El jurat del concurs ha valorat diversos aspectes del xuixo guanyador, incloent la qualitat de la crema, l'aspecte interior, la massa, l'esponjament, el fullat, la cocció, el fregit i el sabor, destacant l'equilibri entre la crema i el fregit.