Una pastisseria de Blanes presenta una innovadora gamma de coques de Sant Joan
- televisiolaselva
- 20 jun
- 1 Min. de lectura

A l’arribada de la revetlla de Sant Joan, moltes pastisseries intensifiquen la seva feina per oferir les millors coques tradicionals, però enguany, a Blanes, una de les pastisseries més conegudes ha sorprès amb una selecció innovadora que trenca amb els clàssics. La Pastisseria Marina ha elaborat una àmplia varietat de coques amb sabors com red velvet, taronja, maduixes amb nata, festucs, tres xocolates, Lotus, Kinder i Ferrero, combinant tradició i modernitat.
El propietari, Xavi Marina, ha explicat que sempre busquen incorporar novetats que agradin als clients i seguir les tendències actuals, tot mantenint la base de les coques clàssiques, que continuen sent les més populars tant de pasta de fulla com de brioix. Marina destaca que de petites idees poden sorgir grans novetats, i que la seva prioritat és incorporar-les de manera senzilla i àgil a la seva producció.
Tot i que encara no tenen molts encàrrecs per a aquestes coques innovadores, ja han venut la meitat de les comandes que havien previst, i continuen elaborant-ne més. Amb una previsió de fins a 2.000 coques per a aquesta temporada, el món de les coques de Sant Joan viu un moment de gran auge. Segons el Gremi de Pastissers, mentre les coques clàssiques mantenen la seva popularitat, la introducció de novetats pensades per captar l’interès dels joves i els amants de les noves experiències està en auge, oferint opcions sorprenents que deixen bocabadats els consumidors.